Doi bărbați, reținuți de polițiștii Secției 1 Poliție Sibiu: sunt cercetați penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni

În cursul zilei de 25 august a.c., un bărbat a sesizat telefonic, prin SNAU 112, faptul că, în timp ce se afla în incita unui local public situat pe DJ 106D Sibiu – Cisnădioara, în calitate de client, a fost agresat fizic de mai multe persoane.

 

Urmare a sesizării, polițiștii Secției 1 Poliție Sibiu au demarat cercetările, stabilind următoarele: la data de 25.08.2019, în intervalul orar 10.00 – 19.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, doi bărbați în vârstă de 36 și respectiv, 32 de ani, l-au agresat fizic pe reclamant precum și pe un alt bărbat. Toate părțile implicate erau clienți ai aceleiași societăți comerciale.

În baza probatoriului administrat, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de cei doi bărbați bănuiți de săvârșirea următoarelor fapte penale: lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Drept urmare, cei doi bărbați au fost reținuți pe baza de ordonanță 24 de ore, urmând a fi prezentați în cursul acestei zile în fața procurorului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luare măsurii controlului judiciar.

Cercetările în acest dosar continuă.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org