Așa se-ntâmplă când... calci legea în picioare! Sibian reținut, cercetat pentru amenințare și violare de domiciliu. Când l-au prin polițiștii, era înarmat cu un cuțit

În cursul de 4 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 52 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și violare de domiciliu.

 

În fapt, în cursul zilei de 4 noiembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns fără drept, de două ori, într-un imobil de pe strada „Anul 1848” din municipiul Sibiu, unde ar fi amenințat-o pe proprietară cu acte de violență. În locuință se mai aflau concubina bărbatului și cei patru copii minori ai acesteia.

Femeia amenințată a sesizat poliția după cea de a doua pătrundere fără drept a bărbatului în casă, iar în urma intervenției rapide a polițiștilor, bărbatul a fost depistat în timp ce se afla într-una dintre încăperile imobilului, asupra sa fiind găsit și... un cuțit având o lamă cu lungimea de 8 cm.

Ca urmare, sibianul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, respectiv violare de domiciliu (câte două acte materiale).

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org