Încarcerați după ce ar fi agresat doi tineri

În cursul zilei de 24 octombrie a.c., doi minori, în vârstă de 17 ani, din Gura Râului, au reclamat Poliției Municipiului Sibiu faptul că, în dimineața zilei de 21 octombrie a.c., în timp ce se aflau în Piața 1 Decembrie 1918 din municipiul Sibiu, au fost agresați fizic de către alți doi tineri.

 

În urma cercetărilor de rigoare, la data de 5 noiembrie a.c., polițiștii Compartimentului Poliție de Proximitate Sibiu au identificat presupușii autori ai agresiunii.

S-a constatat astfel, că este vorba despre doi tineri cu vârsta de 17, respectiv 19 ani, domiciliați în localitatea Vurpăr, față de care s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță. Aceștia urmează să fie prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive și sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv instigare la săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă.

În prezent, presupușii agresori sunt încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org