Cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de VIOL și TÂLHĂRIE, un bărbat din Cristian a fost reținut de polițiștii sibieni

La data de 28 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 28 de ani, din localitatea Cristian, județul Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tâlhărie.

 

În fapt, sibianul este bănuit că, la data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 01.30, ar fi întreținut raporturi sexuale prin constrângere, sub amenințare cu… cuțitul, cu două tinere în vârstă de 23 și 24 de ani, în apartamentul acestora din municipiul Sibiu. Cum însă bărbatul era pus pe fapte rele, tot atunci ar fi sustras și suma de 2.900 de lei din portofelele victimelor.

Ulterior, sibianul a fost prins și imobilizat de un bărbat, într-un apartament de pe raza localității Șelimbăr, unde ar fi încercat să comită aceleași fapte față de o altă tânără.

Ca urmare, sibianul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org