Liviu Dragnea, nemulțumit de declarațiile președintelui Iohannis. Dar promite să nu facă nimic împotriva acestuia

"Toată frustarea și revolta din ultimele zile i-a făcut să aibă gestul asta. Stilul, cuvintele folosite i-a făcut pe colegii mei să iasă din sală. Eu nu am ieşit din sală, pentru că mi s-a părut civilizat să stau acolo şi să ascult acest mesaj cu speranţă până la ultimele cuvinte că vor veni nişte semnale de pace.

Critica creează disconfort guvernului. S-a referit la cei care au plecat ca la niște parlamentari care nu sunt agreați, dar trebui să fie președintele tuturor românilor. I-am spus la plecare că în continuare sper să facem pace în România. Nu voi incita la acțiuni de destabilizare. Nu facem nimic împotriva președintelui", a comentat președintele PSD, Liviu Dragnea, după discursul preșdintelui în Parlament.

"Am asistat la discursul președintelui din Parlament, m-aș fi așteptat să fie un discurs de unitate, de îndemn la calm și stabilitate, din păcate a ales să discute despre divizare, parlamentari buni și parlamentari răi, români buni și români răi. Alegerile anticipate nu reprezintă o soluție. Am înteles că guvernul să fie performant și puternic, să lase Guvernul sa guvernereze bine, atunci toată țara va avea de câștigat și toți indicatorii macroeconomici vor fi îmbunătățiți", a mai spus președintele Camerei Deputaților, citat de b1.ro.

 

 

Foto:YouTube

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org