Filiala USR Sibiu şi-a desemnat noua structură de conducere. Raluca Amariei, realeasă ca PREȘEDINTE

Rezultatele alegerilor în Filiala USR Sibiu, desfăşurate la finele săptămânii trecute.

Ca urmare, a fost transmis presei următorul comunicat:

 

Raluca Amariei a fost realeasă în funcţia de Preşedinte al Filialei USR Sibiu, fiind şi singurul candidat înscris pentru această funcţie pe buletinele de vot. Membrii USR Sibiu au optat pentru o structură funcţională formată din 4 vicepreşedinţi, funcţii ocupate de Dan Ghiţă, Mircea Roman, Smaranda Bălan şi Adrian Echert. Fiecăruia dintre cei patru vicepreşedinţi îi va reveni o responsabilitate legată de dezvoltarea partidului, urmând astfel ca Dan Ghiţă să aibă un rol cheie în strategia de partid, Mircea Roman să indeplinească atribuţii legate de extinderea filialelor în judeţ, Smaranda Bălan să preia un rol de coordonare in Comunicare şi PR, în timp ce Adrian Echert se va ocupa de Operaţiuni şi Logistică în cadrul filialei Sibiu.

În cadrul aceleaşi Adunări Generale s-au stabilit şi membrii din echipa Biroului Local, din acesta făcând parte, pe lângă preşedinte si cei patru vicepreşedinţi aleşi, Dan Barna, Remus Raţiu, Alex Buiuc, Diana Mureşan, Ionuţ Ghişe si Anca Mălaiu.

Modalitatea de votare a fost votul secret, iar durata mandatului a fost stabilită la 2 ani.

În cadrul conferinţei de presa de astăzi s-a discutat şi despre continuarea iniţiativei filialei USR Sibiu de a avea un contact direct cu comunitatea locala prin workshopuri organizate la sediu, dar şi despre 3 noi filiale judeţene care urmează a fi deschise pana la finele acestui an.

Fiecare pas pe care îl facem duce la consolidarea Uniunii Salvaţi România. Dialogul fiind esenţial în luarea deciziilor, ne-am propus să fim un mediator între cetaţeni şi Primărie. În acest sens participăm la dezbateri ce au loc pe diferite teme majore ale urbei, la şedinţele administraţiei publice locale. In acelaşi timp am convingerea că actuala conducere a USR Sibiu va avea capacitatea să pună în practică obiectivele din programul politic al partidului.” A declarat preşedintele USR Sibiu Raluca Amariei.

În prezent, filiala Sibiu numără 51 de membri activi şi aproximativ 100 de simpatizanţi declaraţi. (Biroul de presă USR Sibiu)

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org