SPORTUL NE ADUCE VEȘTI DE... AUR! Luptătorii de la PUMA Club Sibiu au devenit CAMPIONI NAȚIONALI la Taekwon-do ITF 2017

În perioada 10-12 martie 2017, Federația Romană de Taekwon-do ITF în colaborare cu Clubul Sportiv Kwang-Gae Iași au organizat Campionatul Național de Taekwon-Do I.T.F pentru juniori III, II, I și seniori. Evenimentul s-a desfășurat la Sala Polivalentă din Iași, iar la competiție au luat parte din 19 cluburi sportive și 340 sportivi din toată țara.

Competiția a cuprins 5 probe de concurs: tull (individual și echipe), luptă (individual și echipe), tehnici speciale (individual și echipe), spargeri forță (individual și echipe) și luptă tradițională.  

Așa cum ne-au obișnuit, „pumele” de la Sibiu și-au pus tot talentul în valoare și au dovedit încă o dată forța sportului sibian: s-au prezentat la competiție cu atitudine și fapte... de campioni, iar rezultate sunt demne de apreciat. Lotul PUMA Club Sibiu a obținut locul I în clasamentul general la categoria copii, cu 12 medalii de aur, 8 de argint și 12 de bronz și, totodată, locul 1 pe clasamentul general al campionatului, sportivii sibieni devenind astfel campionii naționali pe anul 2017.

Mai mult, doi dintre copiii de la PUMA Club au primit premii speciale: cel mai bun sportiv, Trinbițaș David și cea mai bună sportivă, Todor Antonia.

 

Mai multe detalii pe site-ul oficial al Federației www.taekwondo-itf.ro si pe https://www.facebook.com/PUMACLUB/ .

 

FELICITĂRI!!! SIBIENII SUNT MÂNDRI DE VOI!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org