SĂ LE ȚINEM PUMNII!!! FC Hermannstadt joacă în nocturnă la Mioveni

Echipa sibiană va juca, luni seara, pe terenul celor de la CS Mioveni. Partida - care încheie etapa a XVIII-a a Ligii 2 - se va disputa în nocturnă, de la ora 18:00.

 

Înaintea plecării spre Mioveni, antrenorul principal al FC Hermannstadt, Alexandru Pelici, a declarat că se așteaptă la un nou meci dificil.

Din păcate, Pelici nu se poate baza pe serviciile căpitanului Răzvan Dâlbea. „Meciul de la Mioveni va fi unul la fel de dificil ca și precedentele din campionat. Încercăm să obținem punct sau puncte, pentru a ne recâștiga poziția de lider. Întâlnim o echipă ai cărei jucători vor fi motivați suplimentar de faptul că au un nou antrenor. Întotdeauna schimbarea antrenorului aduce un plus de motivație. Suntem încrezători că putem obține încă un rezultat pozitiv. Personal, îmi face plăcere să mă reîntâlnesc cu foști colaboratori și jucători din perioada în care am antrenat-o pe CS Mioveni. Va lipsi, în continuare, Răzvan Dâlbea, care este accidentat. În rest nu avem probleme de efectiv, toți jucătorii sunt apți”, a declarat, totuși optimist, antrenorul principal Alexandru Pelici.

Demn de știut, printre jucătorii opriți în lot pentru acest meci se numără și mijlocașul Robert Boboc. Acesta a evoluat, în sezonul precedent, sub comanda lui Alexandru Pelici, la CS Mioveni. „Ne așteaptă un meci greu la Mioveni. Întâlnim o echipă bună, cu jucători tehnici, care pot face diferența în orice moment al meciului. Mioveniul este o echipă omogenă, care joacă de mult timp împreună. Vom trata întâlnirea cu maximă seriozitate, cum am făcut de fiecare dată. Sperăm să ne întoarcem de la Mioveni cu toate cele 3 puncte”, a spus Boboc.

*Tehnicianul a transmis un mesaj de condoleanțe familiei îndoliate de decesul unuia dintre cei mai buni fotbaliști care au jucat pentru Sibiu. „Suntem alături de familia îndurerată de plecarea la cele veșnice a lui Viorel Jurcă. Dumnezeu să-l odihnească!”, a mai spus Pelici.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

Adaugă comentariu

Postati comentarii la subiect. Evitati cuvintele neconforme/vulgare, mesajele violente/rasiste/xenofobe, acuzatiile neargumentate si atacurile obsesive la persoana.


Codul de securitate
Actualizează

 

ziare ziare.org