SUDUL VS NORDUL: FC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș în semifinalele Cupei României

Faină potrivire: Echipa sibiană o va întâlni pe cealaltă echipă din județ, Gaz Metan Mediaș, în semifinalele Cupei României! Așa s-a stabilit, miercuri, 14 martie, în urma tragerii la sorți care a avut loc la Casa Fotbalului. Prima manșă este programată să se dispute la Sibiu, pe 18 aprilie, iar returul este programat pe 9 mai, la Mediaș.

 

În cealaltă semifinală se vor întâlni FC Botoșani și CS Universitatea Craiova.

Teodor Birț, președintele clubului FC Hermannstadt, s-a declarat mulțumit de tragerea la sorți. ”Gaz Metan este un adversar accesibil. Nu am vrut să întâlnim CSU Craiova în semifinale, deoarece este favorita numărul unu la câștigarea trofeului, dar nici pe FC Botoșani, din cauza deplasării lungi. Pentru noi, important este campionatul, îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga 1. Primul meci va avea loc la Sibiu. Este exclus să mai închiriem instalația de nocturnă, mai ales că, la acea dată, lucrările la Stadionul ”Municipal” vor fi în toi. În cazul în care se decide ca meciul să aibă loc în nocturnă, vom alege alt stadion”, a declarat Birț.

FC Hermannstadt s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a trecut, pe rând, de Industria Galda (3-1), FC Voluntari - deținătoarea trofeului și a Supercupei României (1-0), Juventus București (2-0) și... vicecampioana FCSB (3-0).

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org