FOTBALUL s-ar putea juca cu fete la Târnava. INIȚIATIVĂ DE NOTA 10!

Se poate scrie o poveste cu fete, fotbal, sport și... chiar performanțe?! DA! De ce nu?! Și nu doar se poate scrie, se poate face! Și, uite că... așa ceva poate prinde viață în comuna Târnava, județul Sibiu.

 

Am afalt totul de la domnul Ioan Șerban, un om optimist și care, împreună cu antrenorul Torok Alex se gândește serios să pună bazele a ceva ce ar fi mai mult decât un proiect: o echipă de fotbal feminin.

De unde ideea asta îndrăzneață?! Domnul Ioan Șerban ne-a împărtășit faptul că... vina o poartă una dintre fiicele sale, pasionată de fotbal, într-atâtîncât și-ar dori să joace pe teren, așa, de-adevăratelea! DA! Și... de ce nu?!

Mai mult chiar, ideea are, la propriu, și o bază. Există terencu iarbă, teren sintetic, sală de antrenament, mingi, jaloane... și, firește, pe parcurs, dotări se pot adăuga, astfel încât condițiile să fie, realmente, optime.

Așadra, dragi copile, dacă vă place sportul, fotbalul îndeosebi, START LA ÎNSCRIERI, la Târnava! Nu s eva face o preselecție, așa, ca la marile echipe. Și nici nu se percepe vreo taxă!!! Singura condiție e... pasiunea pentru sport, pentru... sportul rege! Doi oameni optimiști și entuziaști vă așteaptă să vă antreneze și să vă ducă în competiții, să învățați și să simțiți suflul cald al emoțiilor și al... VICTORIEI!

La început, probabil, vor fi antrenamente de două ori pe săptămână, vor fi, posibil, jocuri amicale, deplasări (la Mureș, la Cluj, în Covasna) și, pe parcurs, de ce nu, meciuri în competiții așa, ca la carte... Important e ca fetele să respecte regulile și... SĂ LE PLACĂ FOTBALUL!

O idee faină, o inițiativă care merită promovată și încurajată!!!
MULT SUCCES!!!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org