HC Sibiu a cedat în fața liderului Seriei D

Handbal Club Sibiu a disputat, luni seara, în Sala Transilvania, meciul din etapa a VII-a a Diviziei A. Handbaliștii sibieni au dat piept cu liderul Seriei D și, din păcate, au cedat partida la o diferență de 9 goluri, scor 30-21 în favoarea adversarilor.

 

HC Sibiu a jucat, luni seara, penultima partidă din acest sezon în fața propriilor suporteri, echipa sibiană având parte de un meci dificil în compania celor de la HCM Sighișoara. Oaspeții au intrat la pauză în avantaj, scor 16-11, și au reușit să își adjudece și repriza secundă, câștigând partida cu scorul de 30-21. O învingere care, poate și mai mult, ne dă semn să îi încurajăm și mai mult pe handbaliștii noștri!!!

La finalul partidei, președintele HC Sibiu, Matei Damian, a vorbit despre problemele de lot și cele financiare așe echipei sale, care, iată, și-au spus încă o dată cuvântul.

Așa cum am spus și înaintea jocului cu cei de la HCM Sighișoara, ne așteptam să avem un joc dificil cu ei. Sunt în fruntea clasamentului și, probabil, câștigătorii acetei serii. Din grupa noastră, HCM Sighișoara este echipa cu cel mai bun lot, atât numeric cât și valoric, cu susținere financiară adecvată pentru acest nivel, toate acestea dându-le speranțe pentru promovare. Noi, din păcate, avem atât probleme de lot cât și probleme financiare, iar aceste lucruri afectează randamentul echipei și chiar pun un mare semn de întrebare asupra viitorului echipei clubului nostru la nivel de seniori”, a declarat Matei Damian.

Pentru HC Sibiu au marcat Ovidiu Pasere 7 goluri, Mihai Blaga 7, Alexandru Bogdan 2, Răzvan Briotă 1, Horațiu Căpățână 1, Florin Ramba 1, Raul Muntean 1, Robert Micloș 1.

De luat în seamă: În etapa următoare, HC Sibiu va juca în deplasare, pe terenul celor de la HC Szejke Odorhei, în data de 30 martie.

HC Sibiu – Spre viitor împreună!

Proiect susținut de Primăria Municipiului Sibiu, Ballan Sportswear și de Consiliul Județean Sibiu prin Sala Transilvania. 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org