Teodor Birț: «La revenirea pe stadionul de acasă ne-am simțit pur și simplu purtați pe brațe spre succes de voi, suporteri entuziasmanți»

Dragi suporteri ai FC Hermannstadt!

Nicicând bucuria reîntâlnirii echipei noastre cu suporterii n-a fost mai mare decât ieri și probabil că nicicând nu ați contribuit mai mult la victorie decât în acest moment complicat pentru noi toți!

La revenirea pe stadionul de acasă ne-am simțit pur și simplu purtați pe brațe spre succes de voi, suporteri entuziasmanți pe care-i iubim și pentru care muncim.

Știm că în acest sezon greu ați străbătut toată țara pentru a ne susține și vă mulțumim pentru aceasta.

Știm că nicăieri nu e ca la Sibiu și că ați fi umplut chiar întreg stadionul, dacă ar fi fost gata. Știm, mai ales, că sibienii iubesc cu putere fotbalul și că ne transmit și nouă această putere, în teren.

Victoria de ieri este realizată împreună cu voi și pentru voi!

Vă mulțumim și ne înclinăm, plini de recunoștință, în fața celor mai frumoși fani, fanii Hermannstadt!

Suntem acum convinși de salvarea acestui sezon! Împreună cu voi, vom reuși!

Președintele FC Hermannstadt,Teodor Birț, a transmis, după fantasticul meci de sâmbătă, ACASĂ, acest mesaj emoționant. Așa e când simți fotbalul cu fiecare fibră, așa când știi și vrei tot ce e bine pentru echipa ta, așa e când trăiești fotbalul, cu totul. Așa e când, în sfârșit, vezi ACASĂ jucând echipa în care ai investit totul, mai cu seamă suflet, emoții, TOTUL…

Sâmbătă, FC Hermannstadt a jucat, în sfârșit, ACASĂ. Pe stadionul care ține încă minte atâtea jocuri frumoase, atâtea victorii, atâtea emoții… A fost un meci care a strâns în tribune mici și mari, sibieni care au fost, sunt și vor fi împreună cu echipa lor. Dincolo de jocul propriu-zis, s-a simțit Victoria mai plină și mai frumoasă ca oricând, s-a simțit dragostea, emoția, mândria…

Dea Domnul numai victorii și meciuri de colecție pe stadionul refăcut! FC Hermanstadt și sibienii merită asta!

foto: FC Hermannstadt

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org