Sibiu Streetball revine în parcarea Sălii Transilvania!

SUPER-EVENIMENT: Sibiu Streetball revine cu o nouă ediție și se va desfășura pentru al doilea al la rând în parcarea Sălii Transilvania, în perioada 8-9 iunie. Competiția se adresează iubitorilor de baschet 3x3 din țară și din străinătate, organizatorii așteptându-se la participarea a nu mai puțin de 50 de echipe la turneul de la Sibiu.

 

Cea mai mare competiție de baschet 3x3 din Transilvania va avea loc și în acest an în parcarea Sălii Transilvania.

Demn de știut, turneul este organizat după standardele și regulamentul Federației Internaționale de Baschet și este considerat etapă din cadrul Campionatului Național de Baschet Feminin 3x3.

Sibiu Streetball a dat startul înscrierilor la șase categorii

Oranizatorii au dat, deja, startul înscrierilor și se așteaptă la participarea a aproximativ 50 de echipe la turneul care va avea loc weekend-ul viitor la Sibiu. La ediția din acest an sunt așteptate să se înscrie echipe de amatori sau profesioniști, din țară și din străinătate, la categoriile: U10, U13, U15 Masculin și Feminin, U18 Masculin și Feminin, Open Masculin și Feminin, +35.

Sibiu Streetball va avea loc pentru al doilea an consecutiv în parcarea Sălii Transilvania. Așa cum am spus și anul trecut, ne dorim să transformăm acest loc într-o arenă dedicată baschetului 3x3, un loc unde să se adune, an de an, pasionați de streetball din țară și din străinătate. În acest an ne așteptăm la participarea a aproximativ 50 de echipe, de la copii, la profesioniști”, au declarat organizatorii Sibiu Streetball.

Înscrierile se fac exclusiv online, până azi, 4 iunie, la: https://play.fiba3x3.com/events/312437b2-f255-4e3b-8e7d-f7e140b53063/register sau pe site-ul organizatorilor: https://www.ecosportteam.ro/evenimente/sibiu-streetball/inscriere.

Meciurile din cadrul turneului se vor desfășura concomitent pe două terenuri, fiind vorba de două suprafețe sintetice modulare, certificate FIBA. Spectatorii sunt așteptați pe parcursul celor două zile, în parcarea Sălii Transilvania, unde va fi montată și o tribună cu o capacitate de 400 de locuri.

Sibiu Streetball este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport și de Consiliul Județean Sibiu, fiind organizată de Asociația Club Sportiv Eco Team Sibiu și Agenția Grey Projects.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org