HAI LA PLAJĂ ÎN… PIAȚA MICĂ: DE JOI AVEM SIBIU SANDS!

Sibiu Sands revine în Piața Mică în perioada 4-7 iulie.

Competiția este deschisă sportivilor amatori și reunește, la cea de-a VII-a ediție, un număr de 24 de echipe de băieți și 16 echipe de fete.

 

Concurenții provin din Sibiu, dar și din Cluj, Chișinău, Brăila, Predeal, București, Alba, Oradea și Brașov. Echipele înscrise vor juca într-un sistem eliminatoriu.

IMPORTANT: Terenul amenajat în centrul orașului respectă specificațiile Federației Internaționale de Volei, fiind construit la standarde olimpice și folosind instrumente profesionale de joc (mingi, fileu, benzi delimitare etc).

De asemenea, va fi amenajată și o instalație de nocturnă pentru desfășurarea anumitor meciuri, iar spectatorii vor avea la dispoziție o tribună de 400 de locuri .

Pentru buna desfășurare a evenimentului, accesul în parcarea din Piața Mică, în partea dinspre Casa Artelor va fi restricționat de astăzi și până în data de 7 iulie.

Sibiu Sands este un eveniment organizat de Asociația Eco Sport Team împreună cu Agenția Grey Projects și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2019.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org