Despre profesiile juridice, la Sibiu. Un eveniment organizat de ELSA Sibiu

După cum știți, ELSA Sibiu a transformat organizarea unei Conferințe Naționale într-o tradiție, astfel că, și în acest an atenția și munca asociației vor fi acordate pentru organizarea unui astfel de eveniment. Dacă până acum s-a păstrat o temă generală a dezbaterilor, și anume "crima organizată ", de data aceasta intervine ceva nou, inovativ și aflat în interesul general al tuturor studenților de la Drept. 
Așadar, în perioada 28-30 martie 2017, ELSA Sibiu organizează "Conferința Națională - Introducerea și admiterea în profesiile juridice". Organizatorii consideră că acest subiect este unul de actualitate, subiect ce interesează pe fiecare absolvent al Facultății de Drept în condițiile în care ar vrea să urmeze o carieră în domeniul juridic. 
Cei care vor dori să participe la evenimentul inițiat de ELSA Sibiu trebuie să trimită aplicațiile lor la adresa oficială vpsc@sibiu.elsa.ro cu cel puțin o săptămână înainte de începerea evenimentului.

*ELSA Sibiu este organizația locală nonprofit, apolitică, independentă și bazată pe voluntariatul studenților la drept și tinerilor juriști.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org