PS EPISCOP SILUAN, vine din ITALIA la SIBIU și susține conferința: „Vreau să fiu eu însumi. Cărui model să urmez?”

Joi, 23 martie, ora 18:00, în Aula Magna a Facultății de Medicină din Sibiu, va avea loc conferința intitulată „Vreau să fiu eu însumi. Cărui model să urmez?", susținută de PS Episcop Siluan, al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei. Problema identității este o temă foarte dezbătută a secolului nostru, printre întrebările recurente ale tinerilor numărându-se: Cine sunt? Ce îmi doresc să devin? Pe cine să urmez?

Ne confruntăm astăzi tot mai adânc cu fenomenul globalizării, fapt care ne face adesea să pierdem din vedere identitatea noastră națională. Imaginile care ne sunt oferite de mass media nu ne ajută să ne răspundem la întrebarea: Cărui model să-i urmez?

Invitatul tinerilor sibieni, PS Siluan, este chemat, așadar, să ne aducă puțină lumină asupra acestui subiect, să ne arate ce cale am putea urma în căutarea noastră de noi înșine!

Conferința are loc la inițiativa Organizației Tinerilor din Sibiu, o grupare de tineri elevi și studenți care se axează pe promovarea valorilor și tradițiilor autentice românești în rândul tinerilor prin activități culturale și de voluntariat.

Pentru mai multe detalii legate de eveniment și de activitățile Organizației Tinerilor din Sibiu, pot fi accesate paginile:

http://otsibiu.ro/

https://www.facebook.com/otsibiu/

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org