IMPLICARE: Dr. Maximilian Drăgan a vorbit vineri despre „Știința din tradițional” în cadrul Conferinței Științifice Internaționale Agri-Food 2017

Consilierul președintelui CJ Sibiu-Daniela Cîmpean pe domeniile agricultură și gastronomie, dr. Maximilian Drăgan, a susținut vineri, 12 mai, prezentarea „Știința din tradițional” în cadrul Conferinței Științifice Agri-Food 2017, discurs prin care a provocat studenții și cadrele universitare la o perspectivă realistă asupra modului în care rigorile legate de siguranța alimentației pot face casă bună cu mult căutatele produse bio și tradiționale.

 

Tema acestei conferințe cu participare internațională a fost „Agricultura și Alimentația secolului XXI” și a urmărit să răspundă preocupărilor de la nivel mondial în domeniu.

Demn de precizat, lucrările înscrise au avut ca obiectiv de cercetare ridicarea nivelului de trai în comunitățile locale prin asigurarea unei producții sustenabile și a unor produse alimentare sănătoase.
Organizatorul evenimentului a fost Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului din cadrul Universității Lucian Blaga Sibiu, partener alături de Consiliului Județean Sibiu în Consorțiul care gestionează Programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019.

Evenimentul a marcat aniversarea a 25 de ani de când facultatea de profil și-a deschis porțile la Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org