Casă în flăcări la Cârța. Vinovat, coșul de evacuare a fumului care era stricat

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Avrig au intervenit, în cursul zilei de miercuri, 17 mai a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Cârța. Potrivit informațiilor de la ISU Sibiu, apelul la 112 a fost dat chiar de către proprietarul clădirii, care anunța că întreaga casă a fost cuprinsă de flăcări.

 

Pentru localizarea și lichidarea incendiului, la fața locului s-a deplasat în mod operativ un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Avrig. Slavatorii au venit însoțiți de o autospecială de stingere, două echipaje de pompieri din cadrul Secției Victoria (ISU Brașov), cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, dar și cei de la SVSU Cârța. 
La sosirea pompierilor, la locul evenimentului, incendiul se manifesta cuprinsese acoperișul imobilului, dar și interiorul, flăcările întinzându-se pe o suprafață de cca. 80 mp.

Pompierii au limitat extinderea incendiului și au reușit să-l stingă după mai bine de o oră de luptă cu flăcările violente.

Cercetările la fața locului dau drept cauza probabilă efectul termic produs de coșul de evacuare a fumului, care era deteriorat.

 

 

 

 

Foto: ISU SIBIU-Inspectoratul pt Situații de Urgentă "Cpt.Dumitru Croitoru" Sibiu

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org