SE CEREȘTE LA SIBIU! Peste 100 de sancțiuni aplicate pe tema asta de Polițiștii Locali în numai trei luni

118 sancțiuni contravenționale în valoare de 22.900 de lei pentru fapte de cerșetorie sau pentru cei care au îndemnat minori să apeleze la mila cetățenilor. Cifrele se referă, potrivit raportului Serviciului Public de Poliție Locală, doar la cel de-al doilea trimestru al anului- perioada aprilie-iunie.

 

Asta s-ar traduce prin aceea că încă ne-mpiedicăm de cerșetori prin Sibiu, ceea ce grăiește de la sine despre aspecte negative multiple. Vorbim nu doar de starea deplorabilă în care sunt unii dintre semeni, disperați să găsească o soluție de supraviețuire, dar și despre unii care se complac în starea de a cerși, pur și simplu sau de a-și folosi pruncii pentru a căștiga mai lesne ceva bani. Să mai punem la socoteală neputința... societății românești în ansamblu de a rezolva cu mai multă seriozitate și eficiență problemele celor aflați în situații-limită nu neapărat EXCLUSIV din vina lor...?!

 

*Locurile unde aufost identificate cele mai multe cazuri sunt: Mitropoliei, pietonala Bălcescu, Piața Mare, Pasajul Scărilor, Bdul Mihai Viteazul, Piața Unirii, Strada Cetății și Șodeaua Alba Iulia.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org