DE TOATĂ LAUDA! Peste 50 de persoane din SĂLIȘTE AU DONAT SÂNGE!

Aflăm dintr-un comunicat al Mitropoliei Ardealului că peste 50 de persoane din orașul Săliște, județul Sibiu au donat sânge.

Acțiunea a avut loc în cadrul Campaniei „Donează sânge, salvează o viață!”, inițiată de Patriarhia Română pentru a veni în sprijinul bonalvilor internați în unități medicale unde nevoia de sânge pentru transfuzii este foarte mare.

Astfel, preoți, credincioși, voluntari au donat sânge și au organizat acțiunea în orașul din Mărginimea Sibiului, dovedind astfel mărinimie, spirit civic și că sunt alături de cei aflați în suferință.

Dmn de precizat, în sprijinul localnicilor au venit ca parteneri ai activității Primăria Săliște, Arhiepiscopia Sibiului, prin Departamentul de asistență socială și Protopopiatul Săliște. Instituțiile partenere au contribuit la promovarea campaniei în rândul localnicilor din Săliște și la încurajarea localnicilor pentru a răspunde acestei solicitări.

Activitatea de donare de sânge de la Săliște s-a desfășurat cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină din Târgu Mureș.

Sursa foto: mitropolia-ardealului.ro

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

Anunt Facebook

ziare ziare.org