Iuliu Domșa, o viaţă de Moş Crăciun. UN COPȘEAN CU AUR ÎN INIMĂ ȘI-N FAPTE...

Oraşul Copşa Mică l-a aniversat ieri (19 decembrie 2017) pe cel mai longeviv ajutor al Moşului, prin vernisajul expozitiei de poze cu tema "Domşa Iuliu, o viaţă de Moş Crăciun" ... eveniment acompaniat cu acorduri de pian.

 

Evenimentul organizat de Primăria oraşului Copşa Mică, în parteneriat cu Asociaţia Dacris 2012, la Sala de festivităţi a Liceului "Nicolae Teclu", s-a materializat într-un impresionant vernisaj: o expoziție cu imagini din neostenita activitate de peste... 32 de ani de "moş" a domnului Domşa Iuliu, totul asortat cu un concert de excepţie al membrilor asociaţiei. 
Concertul pe tema sărbătorilor de iarnă a cuprins interpretări la pian de piese cunoscute, recitări de poezie, o inedită interpretare a unei melodii la pian life (prin Skype) din Canada şi s-a încheiat cu câteva colinde tradiţionale.
La final, Moş Crăciun a înmânat micilor virtuozi câte un dar pentru minunatul moment artistic şi a mulţumit tuturor celor implicaţi pentru reuşita acestui eveniment menit să cinstească un EXEMPLU DE VIAȚĂ.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org