PREGĂTIRI pentru Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Toată Lumea la Sibiu. S-a dat startul întâlnirilor cu voluntarii #ITO2018!

Joi, 3 mai 2018, în aula Facultății de Drept din Sibiu, alături de Părintele Constantin Necula și Cătălin Bîrsan, formator, cei peste 400 de voluntari din Sibiu, majoritatea liceeni, au avut parte de prima întâlnire dintr-o serie de întâlniri de cunoaștere și formare în vederea organizării Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Toată Lumea, care va fi găzduită anul acesta la Sibiu.

Evenimentul este programat în perioada 6-9 septembrie 2018.

La prima întâlnire, participanții au parcurs în linii mari istoricul evenimentului - anul acesta fiind a cincea ediție, au aflat obiectivele principale ale ITO dar și direcțiile pe care se pot implica voluntar în organizarea acestui eveniment.

Întâlnirea a fost una interactivă, constituindu-se, practic, într-un dialog util între tineri, părintele Constantin Necula și Cătălin Bîrsan, reușind astfel să fie sondate așteptările, temerile și contribuțiile celor din sală. Potrivit organizatorilor, următoarea întâlnire cu aceștia va fi organizată sub forma de training și va fi intitulată „Cum să fii un bun comunicator”.

Sesiunile de formare ale voluntarilor sunt organizate de Arhiepiscopia Ortodoxă Română Sibiu cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

 

Sursa foto: Organizația Tinerilor din Sibiu 

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org