ANUNȚ IMPORTANT: Policlinica Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a crescut programul de consultații pentru specialitățile cele mai solicitate

Din dorința de a acorda pacienților servicii medicale de calitate în cadrului Ambulatoriului de Specialitate (Policlinica) și de a crește permanent gradul se satisfacție al acestora, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Sibiu, aduce la cunoștința cetățenilor extinderea programului de consultații din ambulatoriu pentru mai multe specialități foarte solicitate.

 

Potrivit anunțului făcut de conducerea spitalului, din luna aprilie, pentru specialitățile: boli interne, cardiologie, chirurgie, ginecologie, endocrinologie, ortopedie și dermatologie, pacienții cu bilet de trimitere de la medicul de familie pot fi consultați atât dimineața cât și după – amiaza, în intervalul orar 7.00-19.00. Programările se pot face la numerele de telefon 0269.253581 și 0269.431140 sau direct la fișierul din cadrul policlinicii. De asemenea, informații privind medicii disponibili pot fi obținute prin aceleași modalități.

Prin creșterea programului de consultații pentru specialitățile menționate, SCJU Sibiu vizează evitarea aglomeraţiei, eficientizarea programărilor şi asigurarea confortul pacientului, astfel încât consultațiile din ambulatoriu să se realizeze cât mai prompt.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org