Oameni buni, cum e posibil AȘA CEVA? Să moară un pacient în curtea unui spital și angajații să nu știe de el timp de... câteva ZILE?!?!

 

CUTREMURĂTOR! Pur și simplu CUTREMURĂTOR, REVOLTĂTOR! Dacă într-un spital din capitală- mai exact în cel mai mare spital de Psihiatrie din țară se întâmplă AȘA CEVA, apoi să nu ne mai mirăm de altele...

 

Polițiștii de la serviciul Omoruri și procurorii de la Parchetul Capitalei au deschis un dosar de moarte suspectă după ce, miercuri, a fost descoperit, în curtea Spitalului „Alexandru Obregia” din București, cadavrul unei femei care inițial dispăruse din unitate, după cum relatează Mediafax. Victima, în vârstă de 63 de ani, era diagnosticată cu schizofrenie paranoidă și se internase, potrivit investigațiilor, în mod voluntar.


Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din Sectorul 4 al Capitalei, au depistat, în curtea Spitalului „Alexandru Obregia” din București, cadavrul unei femei. Se pare că, inițial s-a zvonit (se fac investigații în acest sens!) că pacienta a dispărut din incinta unității.

Potrivit surselor din cadrul Poliției Capitalei, cadavrul femeii a fost ridicat și dus la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Lesne de înțeles, a fost deschis un dosar de moarte suspectă, cercetările fiind preluate de compartimentul Morți Suspecte din cadrul serviciului Omoruri și de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, după cum consemneaz hotnews.ro.

 

Femeia găsită moartă în curtea Spitalului „Alexandru Obregia” dispăruse în urmă cu... 6 zile (!!!) din unitate, avea 63 ani, și, potrivit investigațiilor medicale, era diagnosticată cu schizofrenie paranoidă și se internase voluntar.

„Din informațiile oferite anchetatorilor, de către familia pacientei dispărute, cadavrul găsit în curtea spitalului este al persoanei T. V., căutată din data de 2 august 2018. Potrivit conducerii spitalului, pacienta T. V., în vârstă de 63 de ani, a fost internată pe data de 22 iulie 2018, la Secția XI, ca pacient voluntar, diagnosticat cu schizofrenie paranoidă. Pe 26 iulie 2018, a fost consultată, nu prezenta probleme cardiace deosebite, însă medicii au stabilit că este malnutrită. Precizăm că în urmă cu doi ani, pacienta T. V. mai fusese internată de trei ori, în același spital, în februarie, iunie și octombrie. Și atunci și acum, din discuțiile avute cu familie, cadrele medicale au consemnat faptul că femeia părăsea frecvent domiciliul, neavând o destinație anume. Mai mult decât atât, consuma și alcool”, se arată într-un comunicat al reprezentanților Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB).

Există indicii că în data de 2 august, la ora 14:00, femeia a vorbit cu familia sa, folosind telefonul unui medic. Martorii povestesc că după cca o oră, ea s-ar fi prezentat la tratament și a anunțat asistenta că iese în curtea spitalului să fumeze.

Și... de atunci... nimeni n-a mai știut nimic.

Cum de n-au sesizat lipsa la ora mesei de seară, la ora tratamentului...??? Cum e posibil ca în mileniul 3, într-un spital din capitala țării să DISPARĂ un pacient ca apoi, după... aproape ) O SĂPTĂMÂNĂ să fie găsit MORT în curtea SPITALULUI cu pricina???

SĂ NE MAI MIRĂM CĂ MOR BEBELUȘI ÎN SPITALE? CĂ AMBULANȚELE RĂMÂN ÎN PANĂ ÎN DRUM CĂTRE CAZURI LA LIMITA DINTRE VIAȚȚĂ ȘI MOARTE, CĂ NU E SÂNGE PENTRU TRANSFUZII ORI CĂ ÎN LOC DE... AȚĂ CHIRURGICALĂ SE FOLOSEȘTE AȚĂ DE LA MERCERIE?????

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org