Loc nou de joacă la “Prichindelul”. Totul, cu sprijinul unei organizații din Germania

 

Copiii din CS Prichindelul au un nou loc de joacă. Copilăria le zâmbește de acum încolo chiar aici, grație Organizației Germane Kinderhilfswerk ICH e.V/delegației Tegeler.

Ideea unui loc de joacă a venit ca urmare a nevoii fireşti a copiilor de a-şi consuma energia într-un loc distractiv, creat pentru ca și aici, copilăria să fie în drepturi depline, cu clipe frumoase.

Donația a constat în amenajarea unui spațiu de joacă pentru copii. Acesta conține un tobogan, leagăne, balansoar și băncuțe.
Inaugurarea oficială a locului de joacă situat în curtea complexului CS Prichindelul a fost făcută în prezența primarul orașului Sibiu, Astrid Fodor; ambasadorul României în Germania, Emil Hurezeanu; președintele organizației Kinderhilfswerk ICH e.V, Dr. Dieter Kindermann; ambasadorul ICH e.V. pentru România, Dr. h.c. Jens Tegeler, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, directorul general DGASPC Sibiu, Laura Camelia Vîlsan și șeful de centru, neostenitul, inspiratul și omul cu INIMĂ DE AUR- domnul Onoriu Moldovan.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org