SIBIUL DE POVESTE: COPII FRUMOȘI, PRIETENIE și... OMENIE

Copiii și tinerii din familiile sibiene sunt invitați să petreacă 3 zile alături de cei din... centrele de plasament în cadrul evenimentului „Sibiul de poveste”, manifestare aflată la cea de-a doua ediție.

 

În perioada 28-30 septembrie, în Piața Mică din Sibiu vor fi organizate ateliere de lucru dintre cele mai diverse care promovează integrarea socială, relaționarea pozitivă, empatia, spiritul de echipă, dar și încrederea în forțele proprii, ajutând copiii să se descopere pe ei înșiși, susținându-se reciproc, indiferent din ce medii provin. O poveste frumoasă și... REALĂ despre copii, omenie, prietenie... și societate.

 

Atelierele sunt împărțite pe tematici diferite în funcție de vârstă, fiind potrivite pentru copiii și tinerii cu vârsta între 3-19 ani, iar accesul este gratuit și se realizează pe baza înscrierii prin completarea unui formular, accesând următorul link: https://goo.gl/forms/m4SaQJuk20caufC93

Festivalul se va încheia cu un concert de jazz susținut de banda CPO, sub îndrumarea domnului Radu Popescu de la Porto Jazz Music.

*Evenimentul este organizat de Asociația de poveste și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunității 2018.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org