Bunii de la Copșa mică, sărbătoriți după tradiție

Luni, 1 octombrie 2018, începând cu ora 12:00, Primăria oraşului Copşa Mică, prin Serviciul Public Local de Asistenţă Socială, a organizat, ca în fiecare an, un eveniment emoționant dedicat... bunilor! Mai exact, a fost o întrunire ocazionată de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.


Ca în fiecare an, 10 din cele 15 de vârstnice cuprinse în Centrul de îngrijire la domiciliu, au putut depăna amintiri într-un cadru intim, la Clubul Seniorilor.

În acest cadru, Dl. Primar Mihalache Tudor Daniel a dăruit doamnelor prezente câte un trandafir, urându-le multă sănătate şi bucurii, iar vârstnicele prezente au profitat de ocazia de a discuta cu el despre diverse probleme cetăţeneşti.

La evenimentul din acest an a fost prezentă şi o delegaţie a SC Sometra SA, condusă de dl director Christos Efstathiadis, care a urat doamnelor multă sănătate şi a anunţat cu această ocazie, că va susține o mare parte din cheltuielile de întreţinere ale Clubului Seniorilor. Acestora le-au mai fost alături de asemenea şi un grup de elevi ai clasei a V-a, de la Liceul Tehnologic "Nicolae Teclu" Copşa Mică, care a pregătit un program artistic sub îndrumarea dlui profesor Aurelian Suciu.

Nu a lipsit de la întălnirea cu vârstnicele echipajul SMURD Copşa Mică, care le-a făcut doamnelor prezente o serie de teste medicale. 
Cu siguranță cei sărbătoriți cu această ocazie s-au bucurat de micile surprize pe care șeful Serviciului Public de Asistenţă Socială, dl. Benko Sandor, împreună cu cele patru îngrijitoare la domiciliu, le-au pregătit cu tot sufletul.

Reprezentații administrației locale din Copșa Mică le doresc tuturor persoanelor vârstinice din localitate multă sănătate, bucurii alături de cei dragi și, totodată, le mulțumesc pentru implicarea în viața socială a orașului.

Foto: Primaria Copsa Mica

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org