Sporurile salariaților în dezbatere! La DGASPC Sibiu

La invitația directorului general, Laura Vîlsan, în data de 4.10.2018, la sediul instituției a avut loc o întâlnire de lucru pentru stabilirea cuantumului sporurilor ce pot fi acordate salariaților din cadrul instituției, ținând cont de condițiile de muncă existente în activitatea pe care o desfășoară. 


Beneficiari ai acestor sporuri sunt angajații din aparatul propriu, asistenții maternali profesioniști, angajații Centrelor rezidențiale pentru copii, Centrele partenere și CPRU Sf.Ana.
Au fost prezenți la ședință conducerea DGASPC Sibiu, reprezentanții salariaților și lideri ai Sindicatului SLAS, SANITAS și PROASM.

Practic, a fost o întâlnire preliminară, care a avut drept scop consultarea participanților în ceea ce privește modalitatea de acordare a sporurilor salariale.

Serviciul Resurse Umane din cadrul Direcției a prezentat 2 variante, prima cuprinde calcularea sporurilor la nivel minim și cealaltă - sporurile la nivel maxim, conform prevederilor HG 153/2017 actualizată.
Concluzia generală: cele mai multe opinii au fost exprimate în favoarea acordării cuantumurilor maxime prevăzute de lege!
Directorul general a propus ca aceste dezbateri să fie reluate de îndată ce Consiliul Județean Sibiu va comunica Direcției suma disponibilă pentru acordarea sporurilor (în funcție de sumele primite la următoarea rectificare bugetară), subliniind că la ședința de Colegiu Director din data de 08.10.2018 va solicita membrilor acestuia avizarea sumelor aferente cuantumului maxim al sporurilor pentru toate categoriile de personal din structura DGASPC.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org