AȘA-I... CA PATUL LUI PROCUST...! Suplimentări sub nivelul solicitat pentru sistemul de PROTECȚIE A COPILULUI ȘI ASISTENȚĂ SOCIALĂ! DGASPC Sibiu trebuie să actualizeze dimensionarea și argumentarea sporurilor salariale

În urma solicitărilor repetate ale Consiliului Județean Sibiu privind reechilibrarea bugetelor locale, Guvernul a aprobat prin HG 848/01.11.2018 o alocare de 3.609.000 lei din fondul de rezervă pentru suplimentarea sumelor necesare finanțării cheltuielilor pentru susținerea sistemului de protecție a copilului precum și a centrelor publice pentru persoane adulte cu dizabilități.

i

 

Potrivit unui comunicat remis de la Cabinetul Președintelui Consiliului Județen Sibiu- Dna Daniela Cîmpean, deși alocările sunt sub necesarul minim solicitat (8.624.440 lei), Consiliul Județean Sibiu a cerut în regim de urgență către DGASPC Sibiu actualizarea datelor privind dimensionarea și argumentarea sporurilor salariale pe familii ocupaționale, precum și centralizarea acestora valoric și după natura lor. Asta pentru ca acestesporuri să poată fi plătite începând cu luna noiembrie 2018.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org