Sibienii se pot programa online pentru consultații la Spitalul de Pneumoftiziologie. În 2017, în ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu au fost examinați 9.045 de pacienți

Pentru optimizarea activităţii medicale în Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, cetăţenii au de acum posibilitatea să se poată programa şi online.

Pe site-ul www.spital-tbc.ro este disponibilă rubrica Programări. Astfel, solicitanţii pot să își aleagă cabinetul pentru care doresc să se programeze (Ecografie, Dispensar TBC adulți, Dispensar TBC copii, Pneumologie), precum și ziua, medicul și intervalul orar pe care îl preferă.

Recomandăm sibienilor să folosească această metodă de programare, pentru că este rapidă, modernă și fiecare persoană poate vedea toate intervalele orare disponibile, astfel încât să își rezerve consultul în funcție de propriul program”, transmite Cristian Roman, Manager Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu.

PRECIZARE: În paralel, funcționează și programarea telefonică, la tel. 0269/210979, int.125, însă tendința este ca pe viitor întreg sistemul de programări să se facă exclusiv online.

* În anul 2017, în ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu au fost examinați 9.045 de pacienți. În intervalul menționat au fost efectuate 20.332 de consultații.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org