BINECUVÂNTATĂ TRADIȚIE: Crăciunul Bunilor, ediția a V-a, la Copşa Mică

Moş Crăciun a sosit şi anul acesta la Copşa Mică. De această dată, pentru 101 de bunici şi bunicuţe, cu vârste cuprinse între 80 şi... 95 de ani.

Însoţit de ajutoarele sale, funcţionari de la Serviciul Public de Asistenţă Socială, Poliţia Locală, Pompierii Voluntari şi organizaţia Sfatul Bătrânilor (care şi anul acesta a "furnizat" un autentic Moş).

Darnicul Moş Crăciun, însoţit de ajutoarele sale, a deschis uşile celor mai vârstnici cetăţeni din oraş, aducându-le, ptrivit frumoasei tradiții, bucuria sărbătorilor de iarnă, împreună cu unele bunătăţi tradiţionale locale, fructe şi dulciuri. 
Surprinşi de gestul frumos, aceşti oameni minunaţi l-au primit cu emoţie puternică şi cu lacrimi în ochi pe Moş Crăciun, întorcându-și, parcă, sufletele către copilărie și poveste, bucuroși că nu au fost uitați.
Oficialităţile oraşului Copşa Mică, le-au transmis bunicilor vizitaţi urări de sănătate şi de preţuire, cu prilejul Sărbătorilor, cu speranţa că aceştia, în mare parte oameni singuri, se vor bucura ştiind că, iată, comunitatea locală nu i-a uitat. 


Tot în spiritul Bunului Crăciun, începând cu ziua de joi, 20.12.2018, în prag de sărbătoare, Primăria îşi va deschide porţile pentru colindătorii de la grădiniţă, şcoală, liceu şi coruri diverse, iar gazda îi va răsplăti cu produse tradiţionale.
Cu această ocazie, Primăria orașului Copșa Mică urează copșenilor și românilor de pretutindeni:
Sărbători fericite şi tradiționalul: La mulţi ani!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org