„Ce vrei tu să te faci când o să fii mare?” „Vreau să fiu Fericit!” Copiii din centrele DGASPC Sibiu au împodobit bradul Direcției

 

Fiece copil are dreptul să fie fericit! Asta începe cu o îmbrățișare cu iubire, cu o poveste, cu globul pe care îl atârnă, plin de dorințe, în Bradul de Crăciun...

Întâmplare minunată cu... suflete frumoase: Pentru prima dată, copiii din centrele aflate în structura DGASPC Sibiu au avut ocazia să împodobească bradul Direcției uniți ca într-o familie. Și ca să personalizeze și mai mult bradul, în an Centenar, ei și-au creat propriul glob, iar cu mânuțele lor l-au atârnat pe crenguțele gingașe ale acestuia.


Înainte cu o săptămână de a ajunge Moș Crăciun, aproximativ 70 de copii din Centrele Direcției, de la cel mai mic până la cel mai mare, au dat o mână de ajutor directorului general, Laura Camelia Vîlsan, pentru a împodobi bradul instituției. Rezultatul a fost unul pe măsură: un brad magic, de poveste, pentru că pe langă globurile așezate, bradul a fost încărcat și cu multe dorințe care să plece către Moș Crăciun. 
“Am lansat copiilor instituționalizați provocarea de a crea propriul glob cu tema <Marii Uniri> pentru că am vrut să împodobim împreună bradul DGASPC în an Centenar, să le ofer acest moment de căldură și bucurie și să simtă spiritul Crăciunului la fel de puternic ca ceilalți copii din familie.
Niciun copil nu trebuie să fie singur de Crăciun, toți copiii merită să se simtă apreciați și iubiți, iar noi asta încercăm să le oferim în fiecare zi. Globurile oferite de copii sunt cele mai frumoase pe care le-am văzut până acum pentru că sunt făcute de mânuțele lor delicate, iar Bradul DGASPC Sibiu este de-a dreptul MAGIC”, a declarat, vizibi emoționată, doamna Laura Camelia Vîlsan.
După ce bradul a fost încărcat cum se cuvine, cu globuri, toți copiii au colindat. Și-au dat mână cu mână și-au înconjurat cu toții brăduțul, spiritul Crăciunului și sunetul magic al colindelor răsunând până în birourile angajaților, aceștia ieșind pe coridoare pentru a-i asculta și aplauda pe acești copii frumoși, inspirați și plini de gânduri bune.
Toți copiii au primit diplome și cadouri din partea directorului general.
Bradul Centenarului, înalt de 2,5 metri a fost donat de catre Directia Silvică Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org