Adăpostul de Noapte din Sibiu, deschis non-stop în perioada geroasă de la începutul anului. Nevoiaşii au primit nu doar căldură, un pat şi de-ale gurii, ci şi îmbrăcăminte şi încălţăminte

 

Adăpostul de Noapte din Sibiu are o capacitate de 28 de locuri, în caz de nevoie acestea existând posibilitatea suplimentării până la 40 de locuri, după cum aflăm de la reprezentanţii administraţiei locale. 

 

Din cauza temperaturilor scăzute din ultimele zile, unitatea a oferit cazare și pe timpul zilei, fiind deschisă non-stop celor care au nevoie de găzduire. Astfel, în această perioadă geroasă, când temperaturile au atins în zori chiar şi -22 de grade Celsius, au apelat la serviciile  Adăpostului, în medie, 25 de persoane pe zi.

Demn de ştiut, Centrul oferă următoarele servicii: găzduire pe timp de noapte, ceai cald și două gustări, igienă personală și a lenjeriei, dar și servicii de consiliere.

Pentru îmbunătățirea serviciilor oferite de centru, Adăpostul a beneficiat și de sponsorizări, fiind oferite beneficiarilor și articole de îmbrăcăminte precum șosete, pulovere și încălțăminte, în funcție de nevoie. 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org