O femeie de 50 de ani cu virus gripal a decedat la SCJU Sibiu

DIN PĂCATE, VEȘTI TRISTE LA ÎNCEPUT DE SĂPTĂMÂNĂ: Unul dintre cei trei pacienți internați în cadrul secției ATI la SCJU Sibiu, pentru care a fost confirmata prezența virusului gripal prin analize de laborator, a decedat în cursul zilei de sâmbătă, la ora 14.00, după cum informează purtătorul de cuvânt al Spitalului, Decebal Todăriță.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 50 ani care a fost internată în data de 3 februarie, în stare gravă, cu insuficiență respiratorie. Femeia a fost ventilată mecanic în toată această perioadă și a primit tratament de specialitate dar, din păcate, medicii nu au putut să-i salveze viața.

Ceilalți doi pacienți cu gripă confirmată (bărbat 19 ani și femeie 38 ani) au, așa cum se cunoaște de la finalul săptămânii trecute, o evoluție ușor  favorabilă, dar  sunt în continuare internați tot la terapie intensivă sub tratament.

În cursul zilei de sâmbătă, un alt pacient, în vârstă de 59 de ani, a fost internat prin UPU  tot pe secția de terapie intensivă, cu insuficiență respiratorie, în stare foarte gravă, ventilat mecanic.  Bărbatul are multiple afecțiuni cardiologice, pleurezie, dar și afecțiuni hepatice. Bărbatului i s-au recoltat probe pentru a identifica dacă este vorba și despre prezența virusului gripal.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org