HAIDEȚI SĂ FIM OAMENI PENTRU OAMENI! O familie din cartierul Gușterița are nevoie de mare ajutor!

Ce este bunătatea? O frumusețe pe care o percepi direct cu sufletul.” (Alexandru Vlahuță)

Am mai scris despre acest caz: o familie cu trei copilași din Sibiu. Mai exact de undeva, din zona Gușterița. E VORBA DESPRE NECAZUL ȘI TRAIUL UNOR OAMENI CARE TRĂIESC ÎN CONDIȚII GROAZNICE DAR CARE VOR O ȚÂRĂ DE AJUTOR!!!

 

Toți cinci își duc zilele abia-abia într-o căsuță de lemn, încălzită cu ceva brumă de lemne. Supraviețuiesc doar din banii tatălui care lucrează pe la salubritate. Din păcate, necazul lor e cu atât mai mare, cu cât doi dintre micuți sunt bolnavi (există acte medicale și dovezi care atestă acest fapt).

Copiii au 1 an (mezina), un „ficior” (cum îi zice tatăl) de 5 anișori și fetița cea mare de vreo 6 anișori).

Trăiesc aproape din inerție și din Mila Celui de Sus. Dar au dreptul, ca orișicare, la viață, la liniște, la decență, la… SPERANȚĂ! Au dreptul la sănătate, la bucurie, copiii au dreptul să învețe și să se joace.

Au nevoie de... „de toate”: hăinuțe și mâncare pentru copii (dar și pentru părinți, scutece pentru bebeluș, fructe, vitamine, lemne și... câte ceva… materiale de construit, să-și consolideze căsuța și să-și tocmească oamenii o bucătărioară și măcar încă o cămăruță, să înceapă să pună și ei rost în viața lor.

Dacă vreți să-i ajutați, dacă vă lasă și vă îndeamnă inima, fiți OAMENI, FIȚI BUNI și ÎNȚELEGĂTORI! Faceți o faptă bună pentru acești oameni năpăstuiți, sunați la nr 0759.176525- Familia Ghenea Ionel (strada Măceșului nr 7).

Haideți să ne punem în starea de a face ceva pentru această familie!!!

http://www.sibiunews.net/articole/21-special/20714-hai-sa-fim-mos-craciun-o-familie-din-cartierul-gusterita-are-nevoie-de-mare-ajutor.html 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org