O rază de speranță pentru familia lui IONEL GHENEA din Gușterița

Încă un partener de nădejde în eforturile noastre de a schimba în bine destinul familiei lui IONEL GHENEA din Gușterița.

 

Domnul Adrian Cristian Tincu președintele Asociației Adept, a inițiat o campanie de donații online, astfel încât, să se poată colecta o sumă care să ajute astfel încât cei trei copilași și părinții lor să aibă parte de o locuință decentă.

Un gest demn de apreciat, care merită susținut!!!

Donații se pot face și în conturile, deschise pe numele Asociația pt. Dezvoltare Europeană și Promovarea Tinerilor din România -ADEPT, deschise la Banca Transilvania. 
Cont lei: RO15BTRLRONCRT00D9887606 
Cont euro: RO38BTRLEURCRT00D9887601 
Cont lire: RO06BTRLGBPCRT00D9887601 
Paypal: adept.romania@gmail.com

Orice efort mic al tău pentru noi ar însemna șansa la o viață normală , dacă nu ne poti ajuta cu o donație, trimite-ne un mesaj de încurajare, dă un share la postare, poate este cineva cu o situație materială mai bună si o inimă mare, dacă nici mai departe nu poti da mesjul nostru disperat, măcar îmbrățișati-vă părinții și mulțumiți lui Dumnezeu că nu sunteți în situația noastră, vă mulțumim oameni buni!, transmite domnul Ionel Ghenea.

CUTREMURĂTOR
Aruncat de societate pe drumuri, a dormit în cimitir și-n canale."Am crescut în casa de copiii la Cisnădie, la Boița, la Mediaș și am terminat școala și m-o aruncat ca pe un gunoi în stradă.Am dormit și-n cimitir și-n canale, în gară, în cavouri săpate, goale de la cimitirul mare de lângăDumbrava Sibiului. Și în parcuri și sub poduri am dormit . Da' de servici nu m-am lasat.Am trăit din gunoaie și multe altele. Și am fost chinuit și bătut. Am fost și abuzat. Eu am lucrat la gunoaie cu acte în regulă de la 18 ani "Mărturisiri care te cutremură, de-a dreptul. Și n-ai cum să nu-l crezi pe omul ăsta, așa simplu și îngrozit de sărăcie cum e, când îți spune totul cu lacrimi în ochi, ținându-și copiii în brațe, vorbind, cum poate, după puteri, cu respect și cerându-și scuze dacă mai greșește ceva în exprimare sau gesturi. N-ai cum să nu îl asculți și n-ai cum să nu te apuce FURIA când îți dai seama că acest tată (și ca el or fi mulți) care nu știe cum să-și mai strige durerea și disperarea, e RODUL unei societăți, al unui sistem șchiop și orb, indiferent și… nefast, care nici acum încă nu știe bine ce să facă cu tinerii care ies, la vârsta majoratului, din sistemul de asistență socială, și pe care lumea îi privește disprețuitor sau pur și simplu îi ignoră. Omul ăsta e rodul unei vieți trăite la limita disperării, într-un mediu în care societatea NU E ÎN STARE SĂ FACĂ CEVA BUN PENTRU NĂPĂSTUIȚI, pe care, și așa, la îndemâna unor prejudecăți condamnabile, cei mai mulți îi consideră PARIA, sau, fără să stea pe gânduri, pericol public și nimic mai mult. Așadar, cred că citirea acestor rânduri (nu le-am scris în zadar!!!) vor aduce aminte multora că sunt, că suntem, cu toții, OAMENI. Că un om disperat, greu încercat, sărac, nu e o fiară. E un om care are nevoie de ajutor, care are, ca orișicare dreptul la viață, la speranță, la bunătate. Pentru el și pentru familia lui. Familia GHENEA IONEL ARE NEVOIE ÎNCĂ DE MULT AJUTOR ȘI ARE NEVOIE SĂ CAPETE ÎNCREDERE ȘI SPERANȚĂ!

Detalii: www.facebook.com/donate/607471033048041/142236890153367/

Dacă vreți să faceți o faptă bună, dacă puteți înțelege că și acești oameni au dreptul la normalitate, iar copiii lor- dreptul la educație, la joacă, la zâmbet, dați o mână de ajutor!
Pe acea
stă cale mulțumim Domnului Adrian și tuturor celor care deja au donat.

 

Foto: Adrian Cristian Tincu

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org