ACȚIUNE CARITABILĂ: FII PARTE DIN POVESTE!

INIȚIATIVĂ DE NOTA 10: Echipa de baschet a CSM Mediaș se alătură campaniei inițiate de Asociația de Poveste în preajma sărbătorilor de iarnă, care-și propune să-l ajute pe bunul Moș Crăciun să le ofere celor 170 de copii și tineri din centrele de plasament din județul Sibiu altfel de cadouri: distracție la patinoar și chiar… petreceri deneuitat prin care să sărbătorească reușitele din anul acesta alături de prietenii lor, voluntarii asociației.

 

La ultima partidă din 2019 de pe teren propriu, din 14 decembrie, împotriva celor de la CSO Voluntari, echipa medieșeană vă invită și pe dumneavoastră să sprijiniți această acțiune caritabilă printr-o donație în urna pe care o veți găsi la intrarea fiecărei tribune. Pe lângă donațiile în bani sunt binevenite și jucăriile, care vor ajunge la cei mai mici dintre tinerii instituționalizați.

În cazul în care nu puteți fi prezenți la meciul dintre CSM Mediaș și CSO Voluntari, dar totuși doriți să vă alăturați campaniei, puteți dona accesând linkul următor: https://asociatiadepoveste.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=10751&fbclid=IwAR09y1nWtIc4-uibFuol64_rk2IfCGt-gZS9ujjzL3xZT-LJtcNeNb2Kbc8

MESAJ: „Ne bucurăm că înaintea unui asemenea joc important putem împreună să aducem zâmbete pe buzele celor mai puțini norocoși de lângă noi și să contribuim la consolidarea comunității locale. Atât noi, cât și prietenii noștri de la Asociația de Poveste vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org