”Let’s Do It, Romania! 2016”: Sădenii, chemați la curățenie!

Bazându-ne pe spiritul civic al fiecăruia dintre noi, pe implicare și respectul față de natură și față de comunitate, vă invităm să partcipați, vineri, 23 septembrie 2016, începând cu ora 11.00, la cea mai mare acțiune de voluntariat privind colectarea deșeurilor, organizată în România, în cadrul proiectului național ”Let’s Do It, Romania! 2016”.
Proiectului “Let`s Do It!” a început în anul 2009, când un grup de voluntari pasionaţi, animaţi de o idee nebunească, şi-au propus să curețe România într-o singură zi. 
În anul 2010, România a fost cea de-a 4 ţară din comunitatea “Let`s Do It, World!” care a avut curajul să organizeze o astfel de acţiune şi este şi astăzi o referinţă pentru alte ţări de pe întreagă planetă.
“Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 1.200.000 de voluntari, care au reușit să adune peste 24.700 de tone de deșeuri.
Dacă v-am stârnit interesul vă așteptăm să vă înscrieți la secretariatul primăriei - persoană de contact: Maria Botărel sau trimițand un email cu: numele, prenumele, varsta, formularul Declarație minori (dacă nu ați împlinit vârsta de 18 ani), email și numărul de telefon pe adresa consilierprimar@sadu.ro.

Acesta este mesajul autorităților din Sadu către localnici.

Așadar, sădeni, vreți satul mai curat, comuna mai frumoasă?! Hai la curațenie!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org