ANUNȚ IMPORTANT PENTRU LOCUITORII AVRIGULUI. TAXA SPECIALĂ DE SALUBRIZARE: 8 lei/persoana/lună. Ce pățesc cei care nu depun declarația pentru stabilirea cuantumului taxei de salubrizare?!

În baza HCL 95/165/2016 privind impozitele și taxele locale pentru anul 2017, taxa de speciala de salubrizare pentru locuitorii orașului Avrig și satelor aparținătoare este de 8 lei/persoana/lună.

Potrivit Regulamentului de instituire și administrare a taxei speciale de salubrizare în județul Sibiu, beneficiarii serviciului au obligația depunerii Declarației de impunere, dată pe proprie răspundere. Declarația de impunere cuprinde numărul de persoane precum și datele membrilor de familie/locatarilor care locuiesc la adresa menționată, inclusiv cele ale persoanei care completează declarația.

Reprezentanții administrației locale atrag atenția că, în cazul nedepunerii declarației pentru stabilirea cuantumului taxei de salubrizare, obligația de plată se va stabili din oficiu, în baza informațiilor existente în Registrul național de evidență a populației, registrul agricol.

Declarațiile de impunere / declarațiile rectificative depuse după expirarea termenului stabilit, declarațiile incomplete și/sau neconforme cu datele reale se sancționează în condițiile legii.
http://primaria-avrig.ro/anunt-important-taxa-de-salubriza…/

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org