Reciclăm, creăm, ne distrăm... TOTUL ÎNTR-O SIMPATICĂ PREZENTARE DE MODĂ! Unde s-a întâmplat?!

Elevii de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Turnu Roşu au prezentat azi, 11.04.2017 o paradă de modă realizată din materiale reciclabile. Activitatea face parte din Concursul Naţional de Educaţie Ecologică şi Colectare Selectivă ,,Şcoala Zero Waste,, ediţia 2017 al Asociaţiei EcoStuff România, derulat în perioada 13.03.2017 – 12.05.2017.

Elevii şi profesorii s-au implicat realizând inedite... ba chiar simpatice costume, timp de mai multe zile, iar rezultatele s-au concretizat în creaţiile purtate de elevii şcolii la acest eveniment. A fost o încântare să vezi ce au realizat participanții, cu multă muncă, migală şi imaginaţie, iar la final... bucuria a înlocuit emoțiile și totul s-a prefăcut în... sărbătoare.

Așa cum am aflat de la prof Anda Şofîlcă, toate activităţile derulate timp de două luni (ateliere creative de refolosire a ambalajelor, participarea la plantarea de arbori şi curăţenie în şcoală si localiatate, acţiuni de informare şi colectare selectivă a reciclabilelor, diverse activităţi de cunoaştere a mediului înconjurător, înfrumuseţarea interiorului/exteriorului şcolii etc.), au ca scop final dezvoltarea deprinderilor şi formarea valorilor elevilor pentru a contribui la protejarea mediului şi reducerea poluării.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org