CUVÂNTUL DE ORDINE: CURĂȚENIE!!! ÎN PARCUL SUB ARINI!!! Zeci de copii și adulți au dat dovadă de spirit civic și merită FELICITĂRI!

 

ACȚIUNE! DAR ȘI O LECȚIE PE CINSTE!!! Peste 60 de adulți și copii au adunat sâmbătă dimineață circa 25 de saci cu gunoaie în parcul Sub Arini, în cadrul acțiunii ecologice „Curățenie cu cei mici în parcul Sub Arini” organizate de asociația „Joaca de-a ecologia”, cu sprijinul KeepCalling. Scopul inițiativei este de a igieniza parcul, de a-i învăța pe cei mici să respecte natura și spațiu în care trăiesc și de a încuraja folosirea coșurilor de gunoi. Evenimentul s-a  bucurat de prezența actriței Ofelia Popii și a familiei acesteia.

 

 

Mă bucur că de la o ediție la alta crește numărul participanților. Întâlnim atât familii care au participat la ediții precedente, cât și oameni noi. Este încurajator că cei mici primesc cu entuziasm acțiunile noastre. Sper ca și cei din jur, care au văzut că strângem gunoaiele alături de copii, să fi înțeles mesajul nostru iar anul viitor revenim cu o nouă ediție,” a menționat Raluca Faloba, președinte „Joaca de-a ecologia”.

 

Copiii s-au arătat încântați de activitate și de surprizele pregătite de organizatori, cum ar fi insigne "Curățenie cu cei mici în parc", cretă colorată cu care să deseneze pe jos elemente din natură, suc de soc, și au fost surprinși de lucrurile găsite în parc: mături, un coș de metal, o ușa de sobă, scaune, dar și... scutece murdare.

 

Cei mici au fost receptivi și au îmbinat utilul cu plăcutul. Au tratat acest proiect cu seriozitate, dar în același timp au luat-o ca pe o joacă. Ne-am jucat ecologic și responsabil, iar la sfârșit am fost mulțumiți de rezultat”, a spus Cristina Geană, voluntar „Joaca de-a ecologia”.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

Anunt Facebook

ziare ziare.org