MAREA CURĂŢENIE DE PRIMĂVARĂ LA COPȘA MICĂ

Vineri, 30 martie 2018, între orele 12:00- 13:00, elevii unităţilor de învăţământ gimnazial şi liceal copşene au organizat, în colaborare cu Primăria oraşului Copşa Mică, o amplă acţiune de ecologizare a oraşului, pentru a putea întâmpina Sfintele Sărbători de Paşti aşa cum se cuvine.


Cei peste 300 de elevi, organizaţi pe echipe şi-au împărţit oraşul pe zone de acţiune, pe care le-au ecologizat exemplar. Înarmaţi cu mănuşi, saci menajeri şi multă veselie, elevii au reuşit, în timp record, să adune o remorcă plină cu saci de gunoi. În acelaşi timp au dat un exemplu pozitiv tuturor locuitorilor oraşului care, impulsionaţi de entuziasmul copiilor, le-au sărit în ajutor.
Acţiunea a fost supervizată de cadrele didactice din unităţile de învăţământ locale, de reprezentanţi ai Primăriei, de pompierii voluntari ai SVSU Copşa Mică şi de poliţişti locali.
Administrația locală mulțumește, pe această cale, tuturor celor care s-au implicat în acţiunea de ecologizare, elevi şi cetaţeni, care au decis să dea un exemplu de hărnicie şi au dat o mână de ajutor autorităţilor pentru a întâmpina Sărbătorile de Paşti cu un oraş mai curat. 
Dl. Primar doreşte să mulţumească tuturor voluntarilor prezenţi la acţiunea de curăţenie, pentru că şi-au sacrificat puţin din timpul lor liber pentru binele comunităţii.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org