ACȚIUNE DE AMPLOARE: CURĂȚENIE pe o distanță de peste 7 km din Parcul sub Arini până... la intrarea în Rășinari!

"DUPĂ NOI RĂMÂNE VERDE": Nu doar un... eveniment, o acțiune amplă, frumoasă, demnă de... urmat. Inițiator: Asociația Eco Drumeții Montane, însă membrilor acesteia li s-au alăturat numeroși voluntari.

Cu toții, într-un suflet, au reușit sâmbătă dimineață să curețe integral, pe o distanță, de... 7,2 km, de la Parcul Sub Arini, zona verde din Valea Aurie, potecile și pista de biciclete, și... toată liziera pădurii de la cimitir până la intrarea în comuna Rășinari. Au pus suflet, trudă, cnștiinciozitate și... au transformat imposibilul în posibil! Au strâns gunoi supă gunoi, s-au uitat atent în jurul lor să nu rmână nimic și... au curățat totul! Într-o mare lecție de civism și bun simț! Cu mic cu mare!!!

La eveniment au participat: copii de la grădinița cu program prelungit nr. 15, elevii Școlii Gimnaziale „Regele Ferdinand”, elevi de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, elevi de la Liceul „Onisifor Ghibu”, dar și numeroși - Părinți cu copii și cetățeni ai Sibiului.

 

Pe această cale, organizatorii acestui eveniment țin să mulțumească tuturor care s-au alăturat eforturilor de a face curat în zonele amintite, tuturor celor care au înțeles cât de mult contează să trăim într-un mediu curat și să contribuim cu toții la păstrarea acestuia. FIECARE GEST CONTEAZĂ!

 

 

 

Pentru realizarea acestei acțiuni de succes, inițiatorii au distribuit voluntarilor dulciuri oferite de S.C. SIMPA.

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org