ATENȚIE! Entrepreneurship Day, competiția de antreprenoriat pentru elevi și studenți, ajunge pe 1 aprilie la Sibiu

Pe 1 aprilie, EA-The Entrepreneurship Academy, singura facultate de antreprenoriat din România ajunge în Sibiu cu Entrepreneurship Day - seria de evenimente de antreprenoriat dedicată studenților și elevilor de liceu.

 

Eveniment unic în Sibiu, Entrepreneurship Day este locul în care tinerii pot face bani pe bune și pot afla mai multe despre ce înseamnă să ai propriul business de la unii dintre cei mai apreciați antreprenori din oraș.

 

 

Tinerii sunt provocați să facă bani pentru ideea lor

 

Pentru început, participanții se vor întâlni la Smart Bill, acolo unde îi vor cunoaște pe  Ioana și Radu Hasan, cei care au fondat cel mai utilizat și apreciat program de gestiune și facturare de pe piața din România. Aici vor povesti despre antreprenoriat și despre provocările pe care le-au avut de depășit Ioana și Radu Hasan în crearea business-ului lor.

 

Potrivit spuselor organizatorilor, imediat după, are loc competiția propriu-zisă în care elevii de liceu și studenții trebuie să iasă în oraș și să adune timp de 3 ore suma de 400 de lei. La final, tinerii vor fi premiați și vor primi sfaturi despre cum să își construiască un business de la zero, participând mai apoi la un workshop despre antreprenoriat alături de echipa EA - The Entrepreneurship Academy.

 

 

Ce este EA-The Entrepreneurship Academy?

 

The Entrepreneurship Academy (EA) este mediul în care echipe de studenți învață business creând și operând afaceri reale, asistați de un Team Coach, profesori și experți care provin din mediul de afaceri intern și internațional.

Dezvoltată în România prin Fundația Entreprenation de către Universitatea Alternativă, Maastricht School of Management și Grupul Educativa, în parteneriat cu Team Academy International și cu mediul de afaceri din România, aceasta este o opțiune puternică de studiu în România pentru tinerii cu ambiție și inițativă.

 

Entrepreneurship Day este un eveniment gratuit pentru elevii de liceu și pentru studenți, iar înscrierile pot fi făcute direct aici.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org