S-apropie un nou an școlar! TÂRG DE MANUALE ȘI RECHIZITE LA BIBLIOTECA ASTRA

Târgul de manuale mAeSTRA vine cu cea mai BUNĂ OFERTĂ DIN ORAȘ la manuale, rechizite, cărți, informații utile despre prefacerea neștiinței în știință, ofertă educațională, educație formală, nonformală, informală, vocațională, conferințe de specialitate, dezbateri publice, ateliere despre bucuria și necesitatea de a învăța la orice vârstă.

 

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu organizează în perioada 1-3 septembrie 2017 prima ediție a Târgului de manuale, carte de învățătură și rechizite, mAeSTRA.

Așa cum anunță organizatorii, standurile cu vânzare vor prezenta oferta de manuale și materiale auxiliare valabile în anul școlar 2017/2018, precum și tot necesarul ustensilelor de studiu pentru elevii de grădiniță, ciclu primar și gimnazial, precum și pentru cei de liceu.

IMPORTANT: Evenimentul se adresează părinților grijulii, elevilor conștiincioși, profesorilor, educatorilor, învățătorilor, trainerilor, bibliotecarllor, specialiștilor în educație, psiho-pedagogie și tehnica învățării.

Vîn preambulul începutului unui nou an de învățământ, sunteți așteptați să descoperiți oferta bibliotecii și a editurilor pentru tot ceea ce înseamnă carte de învățătură, formală și nonformală, standuri cu vânzare la prețuri promoționale a magazinelor de papetărie și birotică, și standurile cu oferta educațională a unora din cele mai valoroase școli alternative și vocaționale de pe aria județului Sibiu.

Agenda evenimentului va cuprinde o serie valoroasă de conferințe tematice susținute de pedagogi și specialiști în știința și tehnologia educației, ateliere interactive create de cadre didactice, din învățământul formal, vocațional și nonformal, prezentări de carte și fonduri speciale de carte din colecția Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, activități tip open & maker space.

Târgul se deschide vineri, 1 septembrie 2017, la ora 12:00, și va rămâne la dispoziția publicului până duminică, 3 septembrie, la ora 18:00 în spațiul multifuncțional al Bibliotecii Județene ASTRA – parter corp B și terasă.

 

Programul expozițiilor cu vânzare - vineri: 12:00-21:00, sâmbătă: 9:00-21:00, duminică: 9:00-17:00.

Evenimentul este realizat de Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și cu co-finanțare din partea Consiliului Local al Primăriei Municipiului Sibiu.

Urmăriți detaliile și programul evenimentului pe pagina de facebook a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu https://www.facebook.com/bibliotecasibiuastra/?fref=ts

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

Anunt Facebook

ziare ziare.org