ATENȚIE! Orele din perioada vacanței de… Summit nu se mai recuperează în zilele de sâmbătă! Aflați ce schimbare a intervenit!

Orele de școală din vacanța de SUMMIT nu sevor mai recupera sâmbăta! Ca urmare a întâlnirii ce a avut loc luni, 4 martie între conducerea Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, conducerea S.I.P. Sibiu și S.L.I Sibiu având ca temă modalitățile de recuperare a orelor corespunzătoare perioadei 6 – 10 mai 2019, conducerea IȘJ transmite ce anume s-a decis.

 

Astfel, sunt de luat în seamă următoarele:

  • În fiecare unitate de învățământ din municipiul Sibiu se vor întruni Consiliul Profesoral și Consiliul de Administrație care, în funcție de capacitatea unităților de învățământ, numărul de schimburi în care se desfășoară activitățile didactice și de alte aspecte specifice lor, vor decide modalitățile alternative la programul de recuperare înaintat prin adresa numărul 2515/1.03.2019.

  • Hotărârile Consiliului de Administrație din fiecare unitate de învățământ însoțite de programul efectiv de recuperare, va fi remis către ISJ Sibiu până vineri, 8 martie, ora 10:00, documentele respective purtând ștampila unității de învățământ, semnătura directorului și a liderului de sindicat”, se arată în comunicatul trimis de reprezentanții IȘJ Sibiu.

    Deciziile au fost transmise unităților de învățământ din municipiul Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org