Mesaj impresionant de ZIUA ÎNVĂŢĂTORULUI, din partea Inspectorului Școlar general al Județului Sibiu

 

ZIUA ÎNVĂŢĂTORULUI, celebrată în 5 iunie, este momentul oficial al recunoaşterii meritelor tuturor celor care au ales să fie dascăli.

 

Este ziua în care sunt onorat să le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru profesionalismul, pentru dăruirea şi pentru devotamentul lor care, an de an, conturează pentru generaţiile tinere un orizont al înțelepciunii, mereu actualizat prin spaţiul întemeierii de sine, cu deschidere spre lume și cu încredere în viitor.

Am pornit în profesie pășind pe urmele marelui GHEORGHE LAZĂR, Întemeietorul de școală românească, în unitatea de învățământ care îi poartă numele! Această oportunitate m-a responsabilizat și mi-a amprentat cariera didactică, încă de la început. Așadar, pe urmele marilor dascăli pășești ca și cum cerul s-ar deschide, pentru că aceștia, mândri de urmașii lor, știu ce vor să vadă!

Vreau să vă reamintesc însă și că ZIUA ÎNVĂŢĂTORULUI se autoinstituie de fiecare dată când intrăm în clasă, purtând cu mândrie semnul profesiei noastre: catalogul. Ne sărbătorim ziua prin fiecare succes al elevilor noştri şi devenim empatici la fiecare întâlnire a lor cu eşecul.

În zi de preacinstire a ÎNVĂŢĂTORULUI, primiţi, vă rog, urările mele sincere de bucurii profesionale şi personale, de sănătate şi de putere de muncă, întru mai binele școlii de pe meleagurile sibiene.

Acesta mesajul transmis azi, 5 iunie 2019, de către Inspectorul Şcolar General al județului SibiuProf. Marius Emilian NOVAC. Bine zis… În zi de preacinstire a ÎNVĂŢĂTORULUI

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org