SIBIUL ARE CU CE SĂ SE MÂNDREASCĂ! Peste 100 de elevi olimpici și 80 de profesori vor fi premiați de Consiliul Județean

EI SUNT AUR PUR! EI, CU MINȚI LUMINATE, CU STRĂDANIE ȘI PASIUNE, ȚIN VIITORUL PE UMERII LOR! Peste 100 de elevi și 80 de profesori vor fi premiați de Consiliul Județean Sibiu la Gala performanţei în învăţământul preuniversitar din judeţul Sibiu, 2019.

 

Consiliul Judeţean Sibiu organizează miercuri, 12 iunie 2019, ora 13, prima sesiune a evenimentului „Gala performanţei în învăţământul preuniversitar din judeţul Sibiu, 2019”, găzduită în sala de conferințe a instituției (str. General Magheru, nr.14).

Manifestarea, organizată în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, este menită să recunoască şi să răsplătească eforturile elevilor şi profesorilor care au obţinut rezultate extraordinare la concursurile şi olimpiadele şcolare de la nivel naţional şi internaţional.

Consiliul Judeţean Sibiu, alături de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, susţine performanţa în educaţie şi recunoaşte valorile judeţene, organizând prima sesiune de premiere a elevilor şi cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar care au obţinut distincţii la concursurile şi olimpiadele şcolare desfăşurate până la începutul lunii iunie.

Numai prin educaţie, prin participarea la competiţiile de profil ale celor mai buni, putem să oferim tuturor copiilor un viitor mai bun şi un drum deschis spre performanţă!”, declară președinta CJ Daniela Cîmpean.

*În imagini, olimpicii (participanti la etapa finala a concursului organizat de NASA si Institutul de Tehnologie din Massachusetts) de la Colegiul O.Goga și Colegiul Ghe. Lazăr în cadrul sedinței Consiliului Județean Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org