CULTURĂ ÎN SUFLETE TINERE: Zilele Porților Deschise la Școala Populară de Arte și Meserii ,,Ilie Micu” Sibiu

Școala Populară de Arte și Meserii “Ilie Micu“ Sibiu organizează în perioada 17 – 25 mai 2017, Zilele Porților Deschise. Poftiți să cunoașteți această prestigioasă instituție de cultură a Sibiului, care dăruiește neamului tinere talente!

 

În cadrul acestui eveniment, gazdele vă invită să le fiți oaspeți la sediul școlii din strada Avram Iancu, nr. 10, unde în această perioadă vor avea loc ore deschise de canto muzică ușoară și populară, orgă, acordeon, chitară etc.

Festivalul debutează cu expoziția de pictură cu tema ,,Incrementum” organizată la sediul Bibliotecii Astra (corp B – etaj 1) în perioada 17 – 19 mai 2017, al cărei vernisaj va fi miercuri 17 mai 2017, ora 15.00.

Marți 23 mai 2017, ora 15.00, iubitorii de muzică ușoară, chitară și actorie sunt așteptați la Biblioteca Astra ( corp B, parter) la un spectacol artistic plin de culoare.

Miercuri 24 mai 2017, ora 15.00,este programat un spectacol de muzică populară susținut de elevii claselor de canto, instrumente de suflat și orgă.

Invitaț în recital în cadrul acestui spectacol este grupul ,,Gorjeanca” al Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, prof. coordonator Ion Drăgan.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org