FAIN DE TĂT! ASTRA MULTICULTURAL, APROAPE 17.000 de vizitatori!

În perioada 10-16 iulie 2017 , cea în care a avut loc ediția a II-a a evenimentului ASTRA Multicultural, pragul Muzeului ASTRA a fost trecut de nu mai puțin de...  16.960 de vizitatori. Pentru că, pur și simplu, AICI, în Muzeul ASTRA, poveștile și tradițiile sunt vii, iar oamenii frumoși, artiștii, iubitorii și păstrătorii de taine de demult roiesc cu fapte și clipe de pus la inimă...

 

Așa cum spun reprezentanții emblematicei instituții, pe parcursul zilelor dedicate acestui eveniment, peste 250 de artiști și meșteri populari din comunitățile de lipoveni, unguri, sârbi, maghiari și romi din România au amenajat în zona Târgului de țară din Muzeul în aer liber ateliere meșteșugărești interactive și culinare. Totodată, s-au pregătit cele mai vechi, dar și cele mai gustoase și... reprezentative produse pentru fiecare comunitate. Demn de știut, proiectul din acest an își dorește să marcheze aniversarea a 50 de ani de la deschiderea înspre public a Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului.

 

*Acțiunea este cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu, realizată cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

*Acţiunile Muzeului ASTRA sunt posibile cu finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org